apartmani Šibenik

Murter/Tisno

Nekih 30 km zapadno od Šibenika nalazi se jedno od najčarobnijih lokacija ove županije, otok Murter. Otok je povezan Tišnjanskim mostom koji se diže 2 puta dnevno kako bi brodice prošle kroz uski kanal. Ako se zateknete baš u to vrijeme čekat ćete otprilike pola sata ( most se diže u 9 i 17 h).
Tisno, Betina, Jezera, Murter pravi su primjer autohtonih dalmatinskih mjesta koja će vas zasigurno očarati svojim starim kamenim uličicama, kućama, crkvicama ( crkva Gospe od Caravaggia u Tisnom, kapelica sv. Roka iz 18 st., crkva sv. Mihovila, crkva Gospe od Gradine u Murteru). Na Murteru se nalaze prema mnogima najljepše plaže šibenske rivijere. One najpoznatije su Čigrađa, Slanica, Podvrške, Kosirina.

U mjestu Murter se nalazi i jedan od najboljih restorana na Jadranu, kultni Tic tac. Prekrasni restorančić skriven je u maloj uličici u centru mjesta. Samo pitajte nekog od mještana svi znaju gdje je. Savršen ugođaj i jedinstvena ukusna jela kao što su sushi tuna, jastog, grdobina u vinu s kaparima, brudet, juha od sipe, riba u krušnoj peći u soli, biftek, kolač od rogača i još mnogo toga. Restoran ima i velik izbor kvalitetnih vina. Naš savjet je da rezervirate mjesto ranije jer je uvijek dupkom pun. Murterini su se zaista potrudili da vam ljeti ne bude dosadno. Organiziraju različite manifestacije, od koncerata klasične glazbe, rock koncerata, dj i pjena party do Murter rock festa, koji se održava krajem srpnja u prekrasnom ambijentu uvale Čigrađa. Juliette Lewis, Ian Paice, TBF, Let 3, Hladno pivo samo su neka od imena koja su gostovala na ovom festivalu. Svakako posjetite!

U Tisnom, na otoku Murteru, od ove godine, održava se i poznati Garden festival!!!
Tisno je pravi primjer autohtonog dalmatinskog mjesta koje će vas zasigurno očarati i učiniti vaš boravak nezaboravnim. Preslatke kamene uličice, kuće, crkve, kulturne i zabavne manifestacije ( The Garden festival), neki od najboljih restorana ovog područja, prekrasno, kristalno čisto more. Popnite se "karavajskom ulicom" (214 stepenica) na brdo Broščica i posjetite svetište Gospe od Karavaja odakle se pruža prekrasan pogled na mjesto i dio otoka. Nekada su hodočasnici prelazili ovaj put na koljenima kako bi ispunili zavjet.

Provjerite našu ponudu - apartmani Tisno
Apartmani Murter/Tisno
No records found
Mjesta u blizini

Izdvojeni apartmani

Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Apartmani Kokolo, ID:46
Šibenik
udaljenost od mora:
300 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Apartman Kiara, ID:222
Šibenik
udaljenost od mora:
200 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Apartmani Loriana, ID: 65
Šibenik
udaljenost od mora:
300 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Apartmani Lola, ID:36
Šibenik
udaljenost od mora:
100 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Apartman Zaboric, ID: 161
Žaborić
udaljenost od mora:
30 m

Najnoviji apartmani