apartmani Šibenik

SHOPPING U ŠIBENIKU

“I like my money right where I can see it – hanging in my closet.”
Carrie Bradshaw, Sex and the City

CHARLIE DESIGN

Na Dobriću, u srcu starog dijela grada nalazi se kultni dućan Charli design, poznate hrvatske dizajnerice Loredane Bahorić. Bajkoviti, bezvremenski modeli koji izlaze iz radionice ove umjetnice prepoznatljivog dizajnerskog rukopisa jednostavno ostavljaju  bez daha. Dobra su investicija jer ćete ih, vjerujte mi, nositi jako, jako dugo. Svakako posjetite!

DENI DESIGN

Ukoliko želite sebe ili nekog svog razveseliti maštovitim ručno izrađenim nakitom posjetite  preslatki dućan na Trgu Ivana Pavla II, Deni design. Nakit je izrađen od prirodnih materijala kao što su jadranski koralj, kristal, drvo, sedef.

LANA ART

Galerija mlade šibenske slikarice smještena je u staroj gradskoj jezgri u Ulici Fausta Vrančića. Motivi Šibenika na razigran, Lani svojstven način.

SAJAM ANTIKVITETA

Za ljubitelje starina, oko crkve sv. Frane od utorka do subote  održava se sajam antikviteta.

KOJE SUVENIRE KUPITI U ŠIBENIKU?

Ukoliko želite vrijedni, ručno izrađeni nakit sa jednim od tipičnih šibenskih motiva  svakako posjetite zlatarnu Simon Čivljak na početku Kalelarge.  HTZ proglasila je 2007. šibenski botun najorginalnijim hrvatskim suvenirom a Ljazera Čivljaka nagradila Plavim cvijetom.
Jedan od prepoznatljivih suvenira s ovog područja svakako su zlarinski koralj i krapanjska spužva. Kao praktičan podsjetnik na ljeto provedeno u Šibeniku  može vam poslužiti boca pravog maslinovog ulja ili autohtone šibenske travarice.

SHOPPING CENTRI

DAL MARE

Na južnom ulazu u grad nalazi se shopping centar DAL MARE. Ovdje se uz brandove kao što su Naf Naf, Mustang, Levi’s, Sho be do, Replay, drogerije Cosmo i DM, nalaze i brojni kafići, McDonalds,  kino dvorane…

CITY LIFE

Nalazi se u centru grada, u Ulici A. Šupuka. Ovdje možete naći brandove kao što su Mango, S. Oliver, Sisley, Benettona, La coste, Playlife, Bata, Zlatarna celje, One 2 play za djecu, knjižara Algoritam gdje možete naći knjige na stranim jezicima.

INTERSPAR

ŠIBENSKA TRŽNICA

Šibenska tržnica svakodnevno nudi svježe  voće, povrće, ribu,  ali i osobit doživljaj razgovora s nekim od lokalnih trgovaca. Otvorena je svako jutro od 06 do 13 i nedjeljom do 11 sati.

THESAURUS, VODICE

Na glavnom trgu, nedaleko crkve sv. Križa svoj dućan je otvorio, poznati hrvatski dizajnerski dvojac unikatnog nakita, Thesaurus. Svakako posjetite!!

VINOTEKA BIBICH

Svega par koraka od crkve sv. Ivana nalazi se Vinoteka Bibich. Uz bogatu ponudu već poznatih nam vina, ovdje ćete pronaći i zgodne gastro suvenire koji će vas zasigurno oduševiti okusom i maštovitim dizajnom.

GALERIJA UDRUGE KAMENČIĆ

Galerija je smještena u neposrednoj blizini crkve sv. Ivana. To svakako nije samo obična galerija. Naime, radi se o dućanu Udruge Kamenčić za pomoć osobama s mentalnom retardacijom. Udruga već godinama organizira humanitarne likovne kolonije akademskih i amaterskih slikara na otoku Zlarinu. Sva prikupljena sredstva idu Kamenčićima kako bi se njihovom prodajom osigurala neophodna sredstva za rad udruge. Uistinu prekrasan suvenir sa još toplijom porukom iz Šibenika .
 

Izdvojeni apartmani

Apartmani Kola-Fjaka Fjaka The sea view apartment, Kaprije ID:49
Kaprije
udaljenost od mora:
10 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Residence Teatro
Šibenik
udaljenost od mora:
200 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Apartman Estetica, Šibenik ID:203
Šibenik
udaljenost od mora:
480 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Charm apartment
Šibenik
udaljenost od mora:
200 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Apartman Life, ID:34
Šibenik
udaljenost od mora:
20 m

Najnoviji apartmani

Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Apartmani Vlahov, ID:4
Prvić/Šepurine
udaljenost od mora:
20 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Apartmani Ana, ID:11
Vodice
udaljenost od mora:
250 m
Apartmani Kola-Fjaka Fjaka Jerry&Oli's apartment, ID:13
Šibenik
udaljenost od mora:
300 m